About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zaterdag 29 mei 2010

Dutch Card Lovers 1st anniversary!!!

Yeahh!! Het Dutch Card Lovers Challenge Blog bestaan alweer 1 jaar. Wat is dat allemaal snel gegaan. En natuurlijk willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan vandaar dat we dat willen vieren met jullie. Deze ronde zijn er een hoop prijzen te winnen. Wat gaan we doen?

Een Blog Hop..............

We gaan een rondje "hoppen" langs de blogs van alle DT leden waarbij je bij ieder DT lid een kans maakt om op hun blog een prijs te winnen door een reactie achter te laten op hun bericht van de Blog Hop. Je hebt tot woensdagavond 18.00 uur de tijd om te reageren. Alle DT leden trekken woensdagavond een winnaar op hun blog die dan de prijs van hun blog wint. De winnaars worden a.s. woensdagavond om 20.00 uur bekend gemaakt zowel op het blog van de DT leden als hier op het challenge blog. Hieronder een foto van de prijs die jullie hiervoor op mijn blog kunnen winnen. Het meeste hiervan is afkomstig van Love Scrapping.



Maar....dat is nog niet alles. Op het eigen blog van de DT leden staan 1 of 2 letters die als je ze allemaal bijelkaar zet een woord vormen. Verzamel ze allemaal en kijk of je de oplossing weet. Heb je de oplossing dan mail je die naar: dutchcardlovers@hotmail.com. Daarna meld je ook even op het challenge blog dat je de oplossing gemaild hebt. Zo kunnen wij kijken of je mail idd binnen is.
Hiervoor hebben jullie tot woensdagavond 18 uur de tijd. De letters die jullie hier kunnen vinden zijn: SK .
De prijs die jullie hiermee kunnen winnen is dit kaartenpakketje, beschikbaar gesteld door CreaUniek.



Hieronder de volgorde van de Blog Hop:

Als het goed is kom je nu van Anja vandaan, is dat niet het geval ga dan terug naar het begin van de Blog Hop op het Challenge Blog Dutch Card Lovers

1.Start - Challenge Blog Dutch Card Lovers
2. Marianne
3. Anja
4. Wendy Je bent nu hier en mijn letters zijn: SK
5. Yvon
6. Miriam
7. Ellen
8. Sandra
9. Rosalien
10.Eind - Challenge Blog Dutch Card Lovers

Op woensdag 2 juni om 20 uur maken we de winnaars op zowel het Challenge blog als op de blog van elk DT lid bekend. Heel veel plezier vast gewenst met het Blog Hoppen.

Och, vergeet ik bijna nog mijn uitwerking van de challenge neer te zetten, de sketch was gemaakt door Rosalien.





Voor de sketch hebben jullie uiteraard de tijd tot en met vrijdag. De winnaar wordt als normaal op de zaterdag bekend gemaakt.De winnaar van de challenge krijgt een digitale kadobon van 15 euro van t'Bezige Bijtje en je mag 2 weken gastdesigner zijn bij de DCL. En bij 1 van de challenges mag je zelf de uitdaging/sketch verzinnen voor ons.
De andere 2 mensen die in de Top 3 terecht komen mogen ook 2 weken gastdesigner zijn bij ons en 1x zelf de sketch/challenge verzinnen.

Rest mij jullie heel veel plezier te wensen met zowel de challenge als het puzzelen en het Blog Hoppen en tot volgende week. Ga nu voor de Blog Hop naar Yvon.

Hugs,

donderdag 27 mei 2010

ATC Time swap

At Scrappersanonimous an ATC swap has started and the subject was Time. I love creating those little cards, it's amazing how much creativity you can put into them.
These are the ATC's I made myself:

Op het Scrappersanonimous forum is een ATC swap gestart met als thema Tijd. Ik vind het heerlijk om af en toe die kleine kaartjes te maken, het is ongelooflijk hoeveel creativiteit je erin kwijt kunt.
Dit zijn de ATC's die ik zelf heb gemaakt:




These are the ATC's I received from:

Dit zijn de ATC's die ik ontvangen heb van:

-Maryke
-Elske
-Marlies
-Monique
-Margot



Hugs,

maandag 24 mei 2010

Me at 2



Have you already seen the wonderful new products "My paper world" from Viva-decor? They are all available at Love Scrapping. For this 8"x8" layout I used their products, I will put down a list at the bottom of this post. On the photo you can see me as a little girl.

Hebben jullie de ontzettend leuke producten van "My paper world" van Viva-decor al gezien? Bij Love Scrapping kunnen jullie deze producten al vinden. Op deze 20x20cm layout heb ik hun producten gebruikt, onderaan dit berichtje zal ik een link er naartoe plaatsen. Op de foto zie je mij weer als klein meisje.






Materials used:
-Basic paper (zelf op formaat gesneden)
-Paper soft color: apricot/abrikoos,Pink/rose, Magenta.
-Stamps: nr. 6 and nr. 3.
-Sjablonen: motief 7 en motief 2.
-Glitter: wit.
-Paperpen: lichtrood, abrikoos, koper.
-Perlen pen: eis weiss

Hugs,

dinsdag 18 mei 2010

Blogcandy



Jose van Scrapaddiction geeft deze geweldige blogcandy weg. Natuurlijk zijn er wat regels aan verbonden (ik heb ze even gecopieerd van haar blog):
Wat moet je doen om kans te maken op de Candy:

1. Word volger van de Blog (als je dat nog niet bent)
2. Plaats de Candy (zie foto links) met een link naar deze Blog en een klein berichtje hierover op je eigen Blog (als je die hebt)
3. Laat hier een blog berichtje achter met daarin jouw favoriete scrap en stempelmerken / producten.

De Candy is geldig tot eind mei. Begin juni maken we de winnaar bekend.

De candy bestaat o.a. uit Basic Grey Papier, Alphabet, stickers, foto-album, In2Stamps stempel, achtergrond stempel, Prima Roosjes en diverse embellishments.

Prachtige Candy toch? Ben benieuwd wie hem gaat winnen. Succes allemaal.

Hugs,

maandag 17 mei 2010

High tea!



Today I went to Almere with Marlies and Guida to have a High Tea at Tante Truus. I've never had (or is it: done?) a High tea before so I was really looking forward to it. Well, I'm sure this won't be my last High Tea!! Man, I was so stuffed at the end but I sure had a blast.

Vandaag ben ik naar Almere geweest met Guida en Marlies om te gaan High Tea-en bij Tante Truus. Ik had nog nooit eerder een High Tea gedaan dus zat er behoorlijk naar uit te kijken. Nou, ik kan je zeggen, dit was zeker niet de laatste High Tea die ik ga doen!! Mamma mia, ik zat behoorlijk vol van alles wat we opkonden (de rest hebben we mee naar huis genomen, haha...) maar ik heb het ontzettend leuk gevonden.

Here some photo's of the yummies we've eaten.

Hieronder wat foto's van de overheerlijke dingen die ze ons voor hebben gezet.









Marlies:


Guida:


Yep, I was there too....LOL!

Ja, ik was er toch echt ook bij, haha...



Thanks for stopping by, I have to go and work of those extra pounds I've gained now!

Bedankt voor het langskomen, ik moet nu gaan, al die kilootjes die ik erbij heb gegeten er weer af zien te krijgen!



Hugs,