About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

dinsdag 28 februari 2012

Childhood memories



En weer mocht ik met het prachtige Pion Design papier werken en heb ik met oude foto's van mijn moeder als klein meisje dit mini album gemaakt.







Ik vind die oude foto's zo leuk om mee te werken en....ik heb er nog meer dussss...ik kan nog even vooruit haha...


Liefs,

zaterdag 25 februari 2012

Vliegerkaartje



Bovenstaand kaartje heb ik gemaakt nav een sketch die op het forum van Love Scrapping & More was geplaatst tijdens de online crop vorige week woensdag. Ik vond de vlieger op de sketch zo leuk dat ik hem op de kaart terug heb laten komen. Het vrolijke papier van Dutch Design van een paperbloc van Marianne Design vond ik er wel erg goed bij passen.

Liefs,

woensdag 22 februari 2012

MDF sieradenrekje



Bovenstaand sieradenrekje heb ik beplakt met papier van Pion Design en wel van de From my Heart collectie. Alles komt bij Guida vandaan. Voor de gebruikte materialen lijst verwijs ik jullie naar haar blog.



Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

Liefs,

woensdag 15 februari 2012

Online crop en blogcandy



Bovenstaand kaartje heb ik net zitten maken tijdens een online crop op het forum van Love Scrapping & More. Ik heb hiervoor hetzelfde papier van Pion Design gebruikt dat ik heb gebruikt voor de layout die ik in mijn vorige post heb laten zien.



En ik kwam net tijdens het surfen een hele leuke blogcandy tegen bij Loes. Zij verloot deze geweldige Die. Kijk voor details even op haar blog.

Zo, en nu eerst.....Ik ga even bankhangen, ben moe en maak het 2e kaartje waar ik mee bezig was, morgen wel verder af. Tot de volgende blogpost.

Liefs,

dinsdag 14 februari 2012

1917



Van Guida van Love Scrapping & More kreeg ik wat papier van Pion Design mee. En van mijn moeder wat hele oude foto's van haar vader en nog wat familieleden. Tsja, en wat doe je dan? Dan combineer je het prachtige papier met één van die oude foto's en dan krijg je dit. Op de foto zie je mijn opa als heel klein jongetje. Leuk toch?



De gebruikte materialen komen allemaal van Love Scrapping & More vandaan.

Liefs,