About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zondag 23 oktober 2011

Drie tags gemaakt

Van de week heb ik weer heerlijk zitten frutselen en ondanks dat ik het scrappen van tags niet altijd makkelijk vind, is het me toch gelukt deze 3 te maken. En weet je wat? Ik vind ze zelf nog leuk geworden ook haha...

Voor de 1e tag heb ik gebruik gemaakt van papier van Marianne Design van de Collectie van Eline's winterhuis. En wel het pretty paperbloc "Let it snow". Prachtig papier met heerlijk warme kleuren. De hartjes heb ik gemaakt van een stukje van een kartonnen doos en bekleed met de stof van Eline's winterhuis: "Let it snow". Ik heb Tacky glue gebruikt om de stof op het karton te plakken, werkt perfect.
Ook het kant en het houten knoopje heb ik met Tacky glue bevestigd. Verder heb ik met een bruine perlen pen nog een swirl "getekend".De 2e tag heb ik gemaakt met papier van The Scrapcake: "Summer at the seaside". Verder met een gele perlen pen de titel gemaakt en wat pareltjes gezet. Met jute touw nog een "waslijn" gemaakt en een strikje door het gaatje van de tag.Voor de 3e tag heb ik het papier van Marianne Design: "Winterworld" gebruikt. Met de Sewingroom stans van Tim Holtz een paspopje, een klosje en knoopje gestanst uit chipboard. Daarna met het papier bekleed. Het paspopje heeft een rokje aan, gemaakt van de Paper Rosette stans van Tim Holtz. Met een rode perlen pen heb ik een "halsketting" gemaakt en met donkerblauw wat pareltjes hier en daar gezet.Ps Guida verkoopt ook chipboard: 1 mm dik, A4 formaat €0,25 per vel. En tevens verkoopt ze "kraft papier" A4 €0,50 per 20 vel en ook "kraft cardstock" A4 €0,10 per stuk. (lees anders dit bericht nog eens).


Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie hiermee heb kunnen geven. Bedankt in ieder geval voor het kijken en tot de volgende keer.

Liefs,

10 opmerkingen:

xmelisx zei

Ik vind ze alle 3 echt heel mooi geworden!!
Groetjes, Melissa

Margot zei

ze zijn gaaf! dat waslijntje is te schattig!

Sylvia zei

wat zijn ze leuk geworden, Wendy!
Dat idee van het rokje met TH stans sla ik even op!

Martine zei

Mooi gemaakt Wendy! Groetjes, Martine

bmartes zei

Wat een beauties!!!! Ze zijn allemaal geweldig maar die met dat paspopje met dat rokje aan.... Super, hoe kom je erop?!
Groetjes,
Arja

Irene zei

wat zijn ze leuk!!! dat rokje....echt geweldig!!

gr irene

* Daniƫlle * zei

Wat een leuke tags zeg! Die eerste is mijn favo, maar het waslijntje is superschattig! En jij houdt echt van perlenpennen he? ;-) Ik kan er niet zo goed mee overweg...

Lida zei

Wat zijn ze mooi alle 3
die met paspop is heel leuk
gedaan

groetjes Lida

Astrid zei

Wat een leuke tags, vooral dat paspopje! Ik ben van het weekend op een workshop ook bezig geweest met tags, leuk formaat om op te werken.

Cora Hoekstra zei

Mooie tags Wendy, Ik vind ze ook zo leuk om te maken, maar vind het lastig wat ik er nu mee moet. Verder als bij een kadootje te stoppen kom ik meestal niet.
Wat een geweldig idee om het rokje van de rozettenstans te maken.