About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

dinsdag 20 maart 2012

Cadeau van viltAfgelopen zaterdag, 17 maart, vond in het 'nieuwe' pand van Love Scrapping & More een Meet & Greet plaats om de her-opening te vieren. Als cadeautje had ik voor Guida dit 'schilderijtje' van vilt gemaakt. Ik wilde al een hele tijd voor mijzelf een boeket van vilten bloemen maken maar dat kwam er maar niet van. En aangezien ik Guida heel graag iets zelfgemaakts aan wilde bieden, heb ik ipv voor mijzelf, maar dit hart van vilt voor haar gemaakt.
De basis is een canvas waar ik stof van baby ribcord op geplakt heb met Tacky Glue. Werkt perfect. De bloemen heb ik eerst stuk voor stuk geordend en toen met de hand (uiteraard) aan elkaar genaaid en versierd. Daarna heb ik ze door de stof en het canvas heen op het canvas genaaid zodat het goed en stevig vast zou blijven zitten.Nu dit project af is... moet ik er toch aan geloven en er eentje voor mijzelf maken haha...


Liefs,

10 opmerkingen:

Petra Coolen zei

Wat heb je dat leuk gemaakt!
Lijkt me erg bewerkelijk...
Mooie kleucombinatie!

Je@net zei

Wauw, wat een prachtig cadeau is dat geworden, Wendy! Zeker weten dat het in de smaak gevallen is.
En ja, zou er nou zeker ook maar een voor jezelf gaan maken ;-)

Marit zei

Het is zo leuk om te zien hoe iedereen in anders werkt (en in een totaal andere stijl dan ik) Mooi hoor, je hartjesboeket. Prachtige kleurencombinatie en mooi gepositioneerd. Met de hand naaien? Dat vind ik ook zo heerlijk om te doen, lekker ontspannend - bijna een soort meditatie (al weet ik dat natuurlijk niet want ik mediteer nooit, maar je snapt wel wat ik bedoel) Leuk om eens bij jou langs geweest te zijn Wendy!

Monique/bloem zei

Wat een superleuk cadeau heb je gemaakt zeg! Daar zal ze blij mee zijn!

hilde janbroers zei

wat gaaf gemaakt zeg!! echt super!

Jolanda zei

Echt heel erg leuk! Guida zal hier vast blij mee zijn geweest.

Marielle zei

Ohhh wat heb je die gaaf gemaakt zeg, heel erg mooi en die kleurtjes passen ook perfect bij elkaar. Daar zal ze heel erg blj mee zijn.

Liefs marielle

Sylvia zei

Oh wat schattig, die kleuren zijn zo mooi bij elkaar! Handgemaakte kado's zijn altijd fijn om te geven en te krijgen!

Blinnie zei

Erg leuk Wendy! Ik vind het frobelen met vilt ook zo heerlijk.... :-)
Groetjes, Belinda

Lida zei

Dat is mooi gemaakt
gaaf de bloemen van vilt
super gedaan

groetjes Lida