About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zondag 17 juni 2012

Sweet baby girl

Ik heb voor het blog van Guida met het prachtige papier van The Scrapcake, de lijn My Private Happiness deze layout gemaakt. Van het vel Garden of Kindness heb ik het midden uitgeknipt en vervolgens de randen op een wit vel cardstock geplakt met 3D tape. Van de achterkant van het vel heb ik twee randen geponst en die opgeplakt zodat ze onder de foto's zouden vallen. De foto's heb ik gemat op rose cardstock en geplakt waar ik ze wilde hebben. Uit het vel Do what you love heb ik wat bloemen geknipt en die langs de foto's geplaatst. Vervolgens heb ik rose bloemenlint van Marianne Design op de geponste strookjes geplakt. Ik heb wel nog wat chipboard vlinders, bloemen, rub-ons en gel stickers erbij gedaan. Ik vind hem zelf wel leuk gevonden haha....(beetje onbescheiden of niet???). Hieronder laat ik nog wat detailfoto's zien.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens wat van mijn hand te zien. Ben nogal druk de laatste tijd dus er kwam niet veel van scrappen. Hopelijk wordt het weer gauw wat rustiger zodat ik jullie wat vaker weer wat kan laten zien. Hopelijk tot gauw. Liefs,

8 opmerkingen:

Scraplijn zei

Mooi hoor en wat een werk al dat geknip.

Scraplijn zei

Zit ik een heel verhaal te typen in de lucht!!!! Dat knippen is wel lekker ontspannend vind ik altijd, heel mooi papier en wat een leuke foto!

Je@net zei

Wat een lief lootje, Wendy! Een heel werk zo te lezen, maar de moeite wel waard! Papier is ook erg mooi!

sylvana zei

Wauw wat een super lo

Blinnie zei

Wat een schattige, lekker frisse layout! Echt zomers... :-)
Groetjes, Belinda

bmartes zei

Ach wat een lieve layout! Mooi dat romantische papier... Je hebt heel wat geknipt!
Groetjes,
Arja

Monique/bloem zei

Wat een geweldige layout, mooi papier heb je gebruikt!!

Jenny zei

Erg mooie lo.
Wat een knipwerk.
Groetjes Jenny