About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

dinsdag 11 september 2012

Layoutswap en DT nieuws!


Op het forum van Love Scrapping & More liep er een layoutswap op 8"x8"formaat. Erg leuk om te doen. Bovenstaande layout heb ik voor één van de leden gemaakt die net voor het eerst oma was geworden van een prachtige kleindochter. Ik had mezelf aan haar gelinkt, stiekem in de hoop dat ze me een foto van haar zou sturen en ja hoor, dat werkte haha... Gelukkig vond zij de layout net zo leuk als ik het vond om hem te maken.LOL

En ik heb nog een leuk nieuwtje, nou ja, voor mijzelf dan. Er was een guest designteam oproep bij Scrapplezier en ik dacht 'zal ik wel of zal ik niet een kansje wagen'. Wel dus en laat ik nou net uitgekozen worden om één van de guest designers te mogen zijn in 2013!! Jippie! Vind het erg leuk en kijk er nu al naaruit. Hier kun je de lijst met 'winnaressen' bekijken.

Over een paar dagen is hier weer een nieuwe blogpost te zien met daarin een nieuwe layout waar ik zelf super tevreden over ben...wordt vervolgd.

Liefs,

6 opmerkingen:

bmartes zei

Wat een leuke layout, en zo'n heerlijk meisje! Ik vind babyfoto's scrappen ook altijd zo leuk...
Liefs,
Arja

Hilde Van Looy zei

De foto is heel leuk, maar je maakte ze nog veel mooier met die prachtige LO.
BTW : veel plezier als guestdesigner.
Groetjes, Hilde

carlies zei

wat een schattige foto en super lootje mooi hoor!!

XX Carla

Alida zei

ik vind het een heel erg mooie LO geworden, altijd leuk om zo'n lief klein meisje te scrappen. Proficiat met je GD schap, leuk zijn we alweer collegaatjes!

stampidoe zei

hele mooie lo en gefeliciteerd met je gast designer schap voor 2013 bij scrapplezier.

groetjes yvon

Rianne zei

Gefeliciteerd met je guest-designer mogen zijn :)

En wat een schatje van een LO zeg... :)