About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 9 september 2013

Lang geleden...

Zoo hee, dat is inderdaad echt lang geleden.... Zo lang zelfs dat ik niet eens meer mijn wachtwoord van mijn blog wist...oeps!! Maar goed, ik heb hem weer kunnen achterhalen en kan dan meteen het kaartje even laten zien dat ik gemaakt heb voor een hele lieve vriendin die net voor het eerst oma is geworden. Ik ben zo blij voor haar.

De kleuren van het papier dat ik heb gebruikt komen op de foto niet echt goed over, vandaar dat ik onderaan een foto van het papierblok heb gezet dat ik op internet heb gevonden. Het papier komt van de Action en is erg mooi van kleur en lekker stevig, heerlijk om mee te werken. Het plaatje dat ik heb gebruikt is van Eline's Babies. Ik heb voor de vlaggetjes deze stans gebruikt, afkomstig van Love Scrapping and More. De bloemen zijn gestanst met de stans Creative flowers nr 23 van Crealies. De plakparels heb ik ooit eens in Duitsland gekocht en het touw voor het vlaggetje is van haakkatoen, Catania.Het was heerlijk om weer even met mijn spulletjes bezig te zijn geweest, hopelijk kan ik snel nog eens iets laten zien. Bedankt in ieder geval voor het kijken weer....

Liefs,

2 opmerkingen:

Alida zei

wat een schattig kaartje Wendy en wat leuk dat er weer eens wat uit je handen en op het blog komt.

Linn Post zei

echt een snoeppie je kaartje meis!
en fijn om weer aan de knutsel te zijn he?
ik hoop dat je scrapdip over is en we nog veel meer moois van je kunnen komen bewonderen op je blog!
xox
linn