About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

donderdag 7 april 2016

Leuk kaartje met Stampin' Up Inkt

Gisteren kreeg ik een geweldig doosje vol met inkt en refills van Stampin' Up binnen. Het ging om de kleuren Coastal Cabana, Baked Brown Sugar, Pistachio Pudding, Strawberry Slush en Crisp Cantaloupe. Ben vooral ook erg blij met de refills, zo heb ik (bijna) onbeperkt plezier van mijn inkt.
Ik heb er meteen maar een leuk kaartje mee gemaakt, naar aanleiding van een kaartje dat vorig jaar op de Kreadoe als make-'n-take werd gegeven door een Demo van Stampin' Up. Ik weet alleen niet wie dat was, sorry....Ik heb met de refills van Crisp Cantaloupe, Strawberry Slush en Baked Brown Sugar een babylotion-doekje besprenkeld en in een CD-doosje gedaan (idee was NIET van mij, maar van de Demo op de Kreadoe). Dat heb ik als 'inktpad' gebruikt. Supertip vond ik dat.Alleen de inkt op de vlinders is van Stampin' Up. De stempels zijn van Viva Decor en Marianne Design.

Heerlijk om weer even creatief bezig te zijn geweest.

Bedankt voor het kijken en fijne dag verder.

Liefs,

Geen opmerkingen: