About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zaterdag 29 maart 2008

Romance is in the air....


Elly's card, which I received this morning, got my hands itching to get creative and I did...This card is the result...I know, I'm a romantic!! Thanks for inspiring me Elly...
Het kaartje van Elly dat ik vanmorgen ontving, deden mijn handen jeuken om ook weer eens aan de slag te gaan...en dat ging ik!! Dit kaartje is het resultaat...ik weet het, ik ben een romantische ziel...niets aan te doen!! Bedankt voor de inspiratie Elly...

8 opmerkingen:

Ingrid zei

Prachtig kaartje, Wendy. Weet niet voor wie het bedoeld is (misschien voor jezelf), maar de ontvanger mag zich gelukkig prijzen met zo'n mooie kaart.

xoxo

SCRAP-GEK! zei

prachtige kaart hoor...mooi gedaan Wendy! en wat lief van Elly dat ze je een pakketje heeft gestuurd! (geeft meteen weer inspiratie) fijn weekend! groetjes marije.

Janny zei

oooh mooi Wendy! echt super romantisch!

Twa zei

Wat een schattig kaartje wendy. Lief zo met dat kant en die knoopjes.

Elly zei

Wat lief!!! En wat ontzettend leuk gedaan, ik doe gelijk weer inspiratie op! En je bent echt niet de enige romantische ziel hoor, hier zit er nog eentje!

My Paper World zei

It's beautiful!

Daan zei

Wat een vreselijke gave kaart Wendy

Mies zei

Wow ben verliefd op dit kaartje, heerlijk romantisch!!! Ik ben de laatste tijd ook op de romantische toer, hangt er iets in de lucht ofzo?? Hihi.