About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 14 september 2009

DCL sketch #16 and some new scrapgoodiesToday sketch # 16 has been put up on the Dutch Card Lovers blog. This was my take on it.

Vandaag is sketch # 16 op het blog van Dutch Card Lovers geplaatst en dit is mijn uitwerking ervan.And this is what I bought yesterday at a scrapbooking and cardmaking fair in the Netherlands, Rijswijk.

En dit heb ik gisteren gekocht op de beurs in Rijswijk. Michelle van Scrapdelight kreeg met zieken te maken en kwam dus een paar handen tekort. Laat ik nou zomaar in de gelegenheid zijn om aan te bieden om te komen helpen! Gelukkig was er ook eventjes tijd om een rondje te lopen waarbij ik dit dus heb gekocht. Leuke spulletjes zijn het hè? Ben zelf gek op dat Noteworthy papier dus toen ik hoorde dat dat nog ergens te koop was, kon ik dat natuurlijk niet nalaten.
Thanks for stopping by, 'till next time.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

Hugs,

6 opmerkingen:

Angelique zei

Helemaal niet erg hoor dat je me niet herkende. Er komen op een beursdag zoveel mensen aan de stand. Jij bent ook goed geslaagd op de beurs.

Groetjes Angelique

* Daniëlle * zei

Leuk dat je geholpen hebt op de beurs. Mooie spulletjes uitgezocht. Is ook idd mooi papier. ;-)

Floortje zei

Mooi kaartje en wat heb je heerlijk gewinkeld!
Groetjes, Floortje

Ingen zei

Wat lief dat je bent gaan helpen op de beurs en wat een leuke spullen heb je nog aan kunnen schaffen in alle drukte.
Je kaartje is trouwens ook weer super leuk :D

Je@net zei

Mooi kaartje Wendy en wat een leuke aankopen heb je gedaan. Veel plezier ermee!!

Elly zei

Wat een leuk kaartje! Die stempels heb ik ook nog, en heb ze al vaak gebruikt, ze blijven mooi. Leuke aankopen, veel plezier ermee! Fijn weekend, liefs Elly