About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

dinsdag 15 december 2009

Crafts fair and Dutch Card Lovers

I know it's been a while since I posted anything here but I have been real busy.
Guida, the owner of Love Scrapping asked me if I would like to help out with the Crafts fair in Gorinchem and ofcourse, I said YES!!! I so love helping out at things like this and we all had a great time. I made some layouts using papers and embellishments which she sells at her online store.
For both layouts I used K&Company papers which you can find here.

Ik weet dat het een tijdje geleden is dat ik hier iets heb geplaatst maar ik was toch wel een beetje erg druk de laatste tijd. Guida, de eigenaresse van Love Scrapping vroeg me een tijdje terug of ik het leuk vond om haar te helpen op de beurs in Gorinchem en natuurlijk zei ik JA!! Ik vind het heerlijk om voor dit soort dingen ingezet te worden en we hebben een geweldige tijd gehad op de beurs. Ik heb wat kleine projectjes gemaakt om in de kraam te hangen waarvan ik vast alleen de layouts laat zien. Voor beide layouts heb ik gebruik gemaakt van K&Company papier die je hier kunt vinden.Here are two photo's of Guida's stand. On the 2nd one you can see three of my layouts hanging on the right side.

En hier twee foto's van Guida's stand op de beurs. Op de 2e foto zie je rechtsboven drie van mijn layouts hangen...(hoezo, toch wel een klein beetje trots? Haha...).


Due to all the preparations that had to be made for the crafts fair, I totally forgot to make a card for this weeks sketch at the Dutch Card Lovers blog. Luckily, I was able to sqeeuze some time in to make one. This weeks sketch was made by Sandra.

Door de drukte ivm voorbereidingen op de beurs was ik helemaal vergeten om een kaart voor het Dutch Card Lovers blog te maken, shame on me! Gelukkig kreeg ik het alsnog voor elkaar. De sketch was deze week door Sandra gemaakt.

Sandra's sketch:
My take on this weeks sketch:

Mijn uitwerking van de sketch:Well, that's it for now. I made some other small projects but that will have to wait. I will definitely show you, just not right now, sorry. Anyway, thanks for stopping by again and I always love it when you are able to leave a comment on my blog.

Dat was het weer voor nu. Ik had nog wat dingetjes gemaakt maar die laat ik later wel zien, sorry. In ieder geval bedankt voor het langskomen en ik vind het erg leuk als je een berichtje achter zou kunnen laten.

Hugs,

7 opmerkingen:

Chantal zei

Je lootjes zijn super hoor. Nee schatje is zo leuk!! Bij de titelloze zou ik idd nog wel een titel maken, maar ik weet er ook even niet zo snel een.

Je@net zei

Wat een super leuke lootjes Wendy!! Ook dat kaartje is errug mooi!
Nog een fijne week gewenst!

Ingen zei

fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben op de beurs. Het lijkt me heel vermoeiend maar inderdaad wel ontzettend leuk om te doen. Je LO's zijn weer helemaal geweldig zoals gewoonlijk :D

miriam zei

wat een leuke los heb je gemaakt.
Vooral die bovenste is super.
Nogmaals het was leuk om in het echt kennis met jullie te maken

liefs miriam

Floortje zei

Met recht dat je trots bent hoor! En je kaart is een schatje.
Groetjes, Floortje

* Daniƫlle * zei

Wat leuk dat je hebt geholpen op een beurs. Is toch altijd een apart sfeertje. En het blijft gaaf om je eigen werk dan zo te zien. ;-)
Je kaartje is schattig zeg!

Elly zei

Hoi Wendy! Geen wonder dat je het zo druk hebt! Op een beurs staan en er dan ook nog spulletjes voor maken dat vergt heel wat tijd. Echt supergave lootjes! En dan is dat dus nog niet eens alles zo te lezen. Nou, vergeet niet te genieten van de dagen voor kerst en mocht ik je niet meer spreken in ieder geval hele fijne dagen toegewenst!!!!
Liefs Elly