About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

woensdag 6 oktober 2010

Eline's huis...Ik was dit weekend in Hardenberg waar ik achter de kraam van Love Scrapping stond om Guida te helpen. Het was heel gezellig maar wat ik helemaal geweldig vond was dat Guida de hele lijn van Eline's huis bij zich had!!! Tjonge, wat zijn dat leuke spullen zeg! Ik kon het niet laten om zo goed als alles mee te nemen en ben er maandagmorgen meteen mee aan de gang gegaan. Ik had er trouwens ook een mooi excuus voor om het meteen te gebruiken, mijn schoonouders hadden ons afgelopen weekend meegevraagd naar een huisje voor het weekend maar ik kon natuurlijk niet. Dus zijn mijn man en kinderen meegegaan terwijl ik de auto van mijn schoonmoeder mocht lenen. Als bedankje heb ik dit kaartje en een bijpassend cadeaudoosje gemaakt waarin ik 2 bonbons heb gedaan. Nu maar hopen dat zij het net zo leuk vinden als ik haha....PS de Eline's huis producten zijn dus ook verkrijgbaar bij Love Scrapping!!!

Liefs,

7 opmerkingen:

nora zei

Pff Wendy ,wat ziet dat er weer prachtig uit! Mooi he die Eline lijn .Groetjes Nora

ilona zei

wat een leuke kaart en tasje
heb je ervan gemaakt!
super leuk!

Martine zei

Dat is zeker een hele mooie lijn! En wat heb je er een prachtige dingen mee gemaakt al! Super!Groetjes, Martine

miriam zei

Prachtige dingen heb je gemaakt wendy

En wat leuk dat je als oud dtér gezellig met ons komt meedoen

bedankt voor het meedoen met DCl

gr miriam
ps zin in een candy kijk dan op mijn blog bij 5 oktober

Angèle zei

Leuk zo leuk! Deze maand ben ik jarig en krijg ik deze lijn van mijn dochters. Jammer genoeg moet ik nog enkele weken wachten ;(

Groetjes, Angèle

Scrapelle zei

model van het tasje komt me bekent voor ;)

Lischa zei

wat een prachtige kaartjes weer

groetjes jolanda