About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

donderdag 14 oktober 2010

Agenda



Ik had een tijdje geleden een leuke agenda bij een boekhandel gezien maar ik zat nog te twijfelen of ik die zou kopen voor volgend jaar of niet. Maar nu kwam ik gisteren bij de Action en zag bovenstaande agenda liggen....Hm...wel aardig maar niet helemaal wat ik leuk vind. Aan de andere kant...er is wel potentie om er wat mee te doen. Dus ik heb hem gekocht en vanmiddag gepimpt. Nu vind ik hem wel leuk geworden!!









Bedankt voor het kijken weer...

Liefs,

vrijdag 8 oktober 2010

Home sweet home



Hoewel ik ziek ben en eigenlijk in bed zou moeten liggen had ik een idee in mijn hoofd dat er toch echt uit moest!! Met dit als resultaat, ziet er leuk uit toch? Het hart is 20,5 cm breed en 21 cm hoog en 1,5 cm dik. Het papier is van Eline's huis en de stanzen (de takjes )zijn gemaakt met de Creatables van Marianne Design.



Gebruikte materialen:
-Houten hart
-Eline’s huis papier
-Perlen pen Eis-Weiss
-Marianne design creatables (de takjes)
-Alfabet Vintage Market
-Jute touw
-Rhinestones clear

Zo, en nu ga ik gauw mijn bedje weer in….hopelijk knap ik gauw op.

Liefs, Wendy.


Liefs,

donderdag 7 oktober 2010

Nieuwe aanwinsten....



Zo, tsja, je kunt natuurlijk niet op een beurs staan en dan met lege handen thuis komen haha...Dit is mijn buit. De eerste foto's bevatten spullen die allemaal uit de kraam van Love Scrapping komen. Zie je er iets bij staan dat je zelf ook zou willen, mail Guida dan even. Er zit nl veel spul bij dat net voor de beurs nieuw binnen kwam waar geen tijd meer voor was om op de site te zetten. En nu is het natuurlijk druk met balansen dus ja...













Alleen deze spulletjes komen bij anderen vandaan. De stanzen bijv heb ik bij Creabest gekocht en de bloknootjes bij iemand anders, weet niet meer waar, sorry...



Al met al heb ik dus weer meer dan genoeg om mee aan de gang te gaan. Ben blij dat ik mijn hobbykamer opgeruimd heb haha...



Liefs,

woensdag 6 oktober 2010

Eline's huis...



Ik was dit weekend in Hardenberg waar ik achter de kraam van Love Scrapping stond om Guida te helpen. Het was heel gezellig maar wat ik helemaal geweldig vond was dat Guida de hele lijn van Eline's huis bij zich had!!! Tjonge, wat zijn dat leuke spullen zeg! Ik kon het niet laten om zo goed als alles mee te nemen en ben er maandagmorgen meteen mee aan de gang gegaan. Ik had er trouwens ook een mooi excuus voor om het meteen te gebruiken, mijn schoonouders hadden ons afgelopen weekend meegevraagd naar een huisje voor het weekend maar ik kon natuurlijk niet. Dus zijn mijn man en kinderen meegegaan terwijl ik de auto van mijn schoonmoeder mocht lenen. Als bedankje heb ik dit kaartje en een bijpassend cadeaudoosje gemaakt waarin ik 2 bonbons heb gedaan. Nu maar hopen dat zij het net zo leuk vinden als ik haha....







PS de Eline's huis producten zijn dus ook verkrijgbaar bij Love Scrapping!!!

Liefs,

dinsdag 5 oktober 2010

Award gekregen...



Deze award kreeg ik van Maryke. Zo lief, dank je wel!
Bij deze award hoort een opdracht, noem 3 dingen die je graag doet:
1- met mijn gezin een boswandeling maken
2- met mijn vrienden tijd doorbrengen
3- scrappen

Ik geef de award door aan:
1- Elly
2- Jeanet
3- Daniƫlle

Update 15 oktober 2010: Peggy heeft me vandaag ook nog deze ontzettend leuke award gegeven, heel erg bedankt, vind het superlief van je!!!

Liefs,

maandag 4 oktober 2010

1-Jarig bestaan Dolls and Decorations!!!



Nou ja, het klopt natuurlijk niet helemaal, Dolls and Decorations bestaat al langer maar Annemiek is nu al ( om precies te zijn, vanaf 1 oktober 2009!) 1 jaar de eigenares ervan en dat vraagt natuurlijk om een aardigheidje.

Aangezien zij afgelopen weekend ook op de beurs (Creaweekend) in Hardenberg stond en ik daar ook in de stand van Love Scrapping zou helpen, had ik een klein cadeautje voor haar bij me.

Een kaartje en een leuke glazen pot met spekkies erin.





Meis, nogmaals van harte gefelicteerd, veel succes met je nieuwe winkelpand en op naar het volgende jaar!!!

PS dit kaartje heb ik gemaakt aan de hand van de 64e schets van Dutch Card Lovers van deze week.



Liefs,