About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

vrijdag 4 maart 2011

Kaartje gemaakt plus aankopen opening Love Scrapping & More

Dit kaartje heb ik afgelopen woensdagochtend zitten maken nav een sketch die op het Scrapotheek forum was geplaatst. Ik heb het papier van Marianne Design gebruikt en een randstans en een cirkel stans van Nellie Snellen, alles bij Love Scrapping & More te verkrijgen.Afgelopen zaterdag was de officiƫle openingsdag van Love Scrapping & More en ik kon natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Guida had dit prachtige papier van Riddersholm al binnen en ook al had ze nog 2 andere lijnen, Bello Pastello en Apples & Flax, deze keer ging ik voor het blauw/creme/bruine papier van Turquoise Hill's. Zo ontzettend mooi papier is dat!

Wat stempels van Viva Decor, kant en 3D gluedots, parellint en bloemen.Ik vond de plaatjes op dit prachtige papier van 3ndypapir zo ontzettend leuk dat ik er 1 velletje van mee heb genomen.Dit leuke ladekastje kon ik natuurlijk ook niet laten liggen. Heb nog leuk papier van Basic Grey, Curio liggen, denk dat ik dat ervoor ga gebruiken.

De meeste klanten kregen ook een goodiebag mee en Guida was zo lief om ons er ook eentje mee te geven. Dit zat er allemaal in, leuk toch?Nou, ik heb in ieder geval weer genoeg mee naar huis genomen om wat leuks mee te gaan maken.

Liefs,

5 opmerkingen:

Ria zei

Jij kunt weer even vooruit met die prachtige spulletjes, Wendy !!
en een leuke goodybag heb je gekregen.

groetjes Ria S.

Heidie zei

wat een leuke spullen heb je gekocht. Heel veel plezier er mee.

liefs Heidie

Floortje zei

Wat een schattige voorjaarskleurtjes op je kaartje! En je aankopen zijn om te smullen, dat worden allemaal weer mooie creaties, veel plezier ermee.
Groetjes, Floortje

sylvana zei

geweldige leuke spullen heb je meegenomen.
De cupcakes heb ik zelf ook meegenomen.
Leuke goodybag heb je gekregen.

loes de groot zei

ziet er weer super leuk en gezellig uit, echt iets om lekker mee aan de gang te gaan : )