About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zondag 13 maart 2011

Layout zonder titelDit is voor nu even de laatste Layout die ik voor Love Scrapping & More gemaakt heb. Leuk hoor, DT-werk maar vervelend als je even geen inspiratie hebt....Hopelijk komt dat gauw weer, heb nog zulk leuk papier liggen!! Maar goed, voor deze Layout heb ik gebruik gemaakt van oa het papier van 3ndypapir, de bloemenstans van Tim Holtz, leuk bladlint, kant en swirlstempels. Alles is afkomstig van Love Scrapping & More dus zie je iets wat (nog) niet op de site staat, kun je Guida altijd even mailen om te vragen of het nog in voorraad is. En wat de Layout betreft, ik kon bij deze foto nu echt geen titel bedenken dus heb het maar zo gelaten als hij is. Wie weet, kom ik nog op een leuke tekst om erbij te zetten. Nu hangt hij in ieder geval in de winkel dus kan ik er nog even niets mee.

Zo, nu ga ik maar even verder met het opruimen van mijn scrapkamer...het lijkt wel of er (weer!!!) een bom gevallen is, haha....

Liefs,

4 opmerkingen:

Ria zei

Wat een super mooie Lo, een beauty !!!
zou niet zeggen dat je geen inspi had !!

groetjes Ria S.

* Daniƫlle * zei

Prachtig Wendy! Heel lieflijk en meisjesachtig.

Charlotte zei

Wat een schitterende layout Wendy! En ik snap helemaal wat je bedoelt hoor! Soms is het gewoon lekkerder om niets te 'moeten', dan borrelt de inspiratie vanzelf weer naar boven... ;)

Groetjes,
Charlotte

nora zei

Wat een mooie lo heb je gemaakt Wendy!!super foto.Groetjes Nora