About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 29 augustus 2011

E.H.B.O.Voor de vakantie had ik deze EHBO-kit gemaakt als afscheid en bedankje voor de meester van mijn jongste zoon. Waar "EHBO" voor staat? "Eerste Hulp Bij Onderwijs". Grappig toch? Het vergde wat speurwerk op internet en wat rondvragen op diverse fora maar het is me uiteindelijk gelukt om wat "originele" teksten/cadeautjes bij elkaar te rapen. Sorry voor de vele foto's, maar dit is wat ik toch nog in het vrij kleine ronde doosje heb weten te krijgen.Wat ik nog wel erg leuk vond was dat, op het moment dat ik mijn jongste even uit de klas moest halen voor een onderzoek in het ziekenhuis, de leerkracht speciaal even naar me toe liep om me te bedanken en te zeggen hoe leuk hij het cadeau heeft gevonden. Lief he?

Liefs,

8 opmerkingen:

Ria zei

Wie zou daar niet blij van worden, allemaal goede wensen in een heel klein doosje, super gedaan !!!

groetjes Ria S.

* Daniƫlle * zei

Leuk gedaan Wendy!

patricia en Theo zei

Hardstikke leuk!!!!!!!

Corrie zei

Heel leuk gedaan zeg.

groetjes Corrie

Arianne zei

Helemaal geweldig! Dit onthoud voor mijn LIO (4-jaars) stagiaire. Leuk cadeautje als iemand net klaar is met de PABO.

Carla zei

Terecht dat hij het leuk vond.
helemaal geweldig vind ik hem.

Margot zei

wat een superleuk cadeautje!

Margriet zei

Wat een ontzettend leuke doos met inhoud! Kan me voorstellen dat de leraar er blij mee was. Jammer dat mijn kids net van de basisschool af zijn.

Je vroeg hoe ik de paddenstoel had gemaakt. Eigenlijk heel simpel; ik heb hem van een paddenstoelenherfstslinger afgeknipt.... Niks zelf gemaakt dus.... (-;

Groetjes,
Margriet