About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 22 augustus 2011

Stoffen stapeltaartjes als speldenkussenVoor de kraam van Love Scrapping & More op de braderie in Heino, zie vorige post, wilde ik iets maken en aangezien ik nog steeds een lap stof van Eline's huis, van Eline Pellinkhof, had liggen, wilde ik die graag gebruiken. Maar ja, wat ga je dan maken? Na wat surfen op internet kwam ik deze ontzettend leuke stapeltaartjes tegen (op een blog van Simone) en toen waren ze, na een paar dagen flink doorwerken, ineens klaar....en de lap stof bijna opgebruikt haha. Vind je ze niet leuk?

En, erg simpel maar toch leuk, ook nog een vierkant speldenkussentje. Schattig toch?Buiten de stof heb ik nog gebruik gemaakt van kant en vilt. De knoopjes had ik zelf nog liggen.

Liefs,

1 opmerking:

Simone zei

Ha Wendy, de speldenkussentjes zien er heel schattig uit, leuk dat ik je heb kunnen inspireren en bedankt voor je reactie op mijn blog. Veel succes op de braderie!
Leuke blog heb je, ik ga je volgen hoor!

Groetjes Simone