About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zaterdag 10 september 2011

BeautifulIk was pas bij Guida in de buurt en kon natuurlijk niet nalaten dan meteen even bij haar aan te wippen haha...En wat wil het toeval nou? Ze had net de order van The Scrap Cake binnen!!! Jippie! Ik had haar maanden geleden al dit merk doorgegeven en ze was er meteen net zo weg van als ik. Helaas ging het mailverkeer van en naar Polen niet al te soepel, vandaar dat het zo lang duurde voor de order eindelijk door kwam en het prachtige papier in haar winkel arriveerde. Maar goed, het is er!!
En ik heb er meteen een layout mee kunnen maken. Ik heb The Bright Side of Life gebruikt, samen met het mooie bloemenlint, één van de nieuwe creatables (ben er helemaal weg van, het is zo leuk om als doily te gebruiken), wat groen kant, een perlen pen (lichtblauw), chipboard en metalen foto hoekjes en dit kom allemaal bij Love Scrapping & More vandaan. De Cheery Lynn stans, wat witte doily's, de bloemen, de brads en een bedeltje komen uit mijn eigen voorraad.

Liefs,

8 opmerkingen:

bmartes zei

OH het is zeker mooi papier!! Komt dat uit Polen? Je lootje is prachtig! En wat een mooie baby, ben jij dat?
Groetjes,
Arja

Cora Hoekstra zei

Ik heb het papier ook net in huis, maar het ligt nog te liggen.
Maar het is een prachtige lijn en ik ben blij dat het inmiddels hier verkrijgbaar is. Bestellen in polen heb ik nog nooit gedaan.
Je bent het vast zelf op de foto, een lieflijke layout zo.

Rieni zei

het is prachtig papier en je hebt er een mooie lay out mee gemaakt. Leuke foto ook.

tanja zei

mooi hoor!!!

groetjes Tanja

Peet zei

Wat een superschattige LO! :-)

Margot zei

papier uit Polen? nou dat geeft een heel mooi resultaat, pachtig!!!

juanita zei

Super lo Wendy,heel mooi papier en dat kleine meisje (jij) bent ook heel schatig hoor!


Groetjes Juanita

Marielle zei

Wat een schitterende layout en wt een mooi papier....het heefteen lieve nostalgische uitstralin wat mooi bij die lieve foto past.
Liefs Marielle