About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

woensdag 2 maart 2011

Blogcandy bij Loes en Family fun



Loes geeft deze blogcandy van Tilda weg...gaaf hè? Ik moet natuurlijk een kansje wagen, ben gek op die kleurtjes en met 3 mannen in huis, mag ik van mezelf af en toe best even heel erg "rose gaan", haha...Kijk even op haar blog wat je ervoor moet doen om kans te maken.



En hier nog wat DT-werk voor Love Scrapping. Deze Layout heb ik gemaakt met een 6"x6" paperpad van Basic Grey, Marjolaine. Guida kon helaas niet aan de grote vellen komen maar het is me toch gelukt er een Layout van te maken haha...Het is zulk leuk papier om mee te werken!! De pareltjes heb ik trouwens gemaakt met een Gloss Gel pen en de woorden met een Paper pen, Smaragdgroen. Het is zo fijn om daarmee te werken en de kleurtjes zijn ook erg mooi.



Liefs,

4 opmerkingen:

Floortje zei

Wat leuk, deze 'patchwork' layout! Je vorige is ook lief, dat hertje.... Groetjes, Floortje

Arianne zei

Mooie strakke LO!
En wat een goed idee om een paperpad te gebruiken! Ik heb er nog heel wat liggen voor het kaarten maken, maar op dit moment maak ik alleen LOs.....

Ria zei

een erg mooi Lo, strak maar super !!


groetjes Ria S.

Chantal zei

Wat een leuk lootje, zo komt het papier wel erg mooi tot zijn recht. Gaaf hoor.