About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

vrijdag 11 november 2011

Leuk tasje met inhoud



Voor Love Scrapping & More ben ik weer heerlijk aan het scrappen geweest. Na wat zoeken op internet vond ik een patroon van een superleuk tasje. Ik heb de maat wat aangepast (groter gemaakt) en zo heb je een leuk cadeautje. Het papier is van Crate Paper (Restoration), 1 van mijn favoriete merken. Het papier is van goede kwaliteit en heeft vaak erg mooie, warme kleuren. Ik heb het afgewerkt met een knoopje, van October Afternoon, en een stukje jute touw. Erin zitten tags (ik heb de grootste maat gebruikt) beplakt met oa de recepten die op een vel in dit papierblok van October Afternoon te vinden zijn en versierd met een (hoe kan het ook anders) bruine perlen pen. De achterkant van de tags heb ik bestempeld met 1 van de prachtige clearstamps van Viva Decor (My Paper World), en wel deze. Grappig toch?







Liefs,

8 opmerkingen:

bmartes zei

Oh wat een prachtig doosje, leuke kleuren ook, mooi papier! En die tags: zo'n leuk idee, zelfs de achterkanten zijn schitterend!
Groetjes,
Arja

Miranda zei

Ziet er allemaal leuk uit, leuk tasje ook.

Groetjes miranda

Chantal zei

Een superleuk tasje, leuk om weg te geven

tanja zei

wat een schattig doosje!!leuk kadootje!

groetjes tanja

Lida zei

Wat een geweldig doosje
is dat en de tage heel mooi gedaan

groetjes Lida

Margot zei

wat een mooi cadeautje! leuk om zo'n tasje te vullen met receptjes!

* Daniƫlle * zei

Schattig tasje zeg!

Belinda zei

Erg leuk! Die tags vind ik ook helemaal geweldig!
Groetjes, Belinda