About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

donderdag 29 november 2012

Mijn creaties voor de Nederlandse swappers...

Toen ik het onderwerp las op het blog van De Nederlandse swappers wist ik meteen dat ik dit hart wilde maken. En ook dat ik er vilt op wilde verwerken. Ik vind hem zelf wel leuk geworden en ik heb inmiddels van mijn swapmaatje ook gehoord dat ze de spulletjes die ik voor haar gemaakt heb, leuk vind...gelukkig! LOL


Dit lucifersdoosje is beplakt met een beetje vintage papier, stukje kant erover en een leuke parelembellishment erop. Erin zitten 2 chipboard harten die ook beplakt zijn met hetzelfde papier en op de achterkant zit een magneetje.Hier nog een detailfoto.Aangezien mijn swapmaatje als kleurkeuze oa rood/wit/zwart had opgegeven, heb ik zwart/wit polkadot papier gebruikt om dit chipboard hart mee te bekleden. Erop een hard rose vel met tekst en nog wat chipboard hartjes gestansd en die geverfd en bestempeld.


Als extraatje heb ik nog een transparant doosje beplakt met leuk hartjes/cupcake papier met daarin een kaarsje in hartvorm.
Bedankt voor het langskomen...altijd leuk om jullie berichtjes te lezen!

Liefs,

2 opmerkingen:

Alida zei

wat ziet dat er schattig uit Wendy, heel erg mooi gemaakt.

Lisette Harzing zei

Echt heel erg lief en mooi allemaal. Ik vind het vilten hartje, echt een schatje maar de rest is ook mooi.
Groetjes Lisette