About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 19 november 2012

Mijn eerste deelname Nederlandse swappers blog


Ik had al wel gehoord van dit blog maar was steeds of te laat of het lukte me niet om er eens een keertje aan deel te nemen maar eindelijk was ik er op tijd bij en heb ik mee kunnen doen met de swap op het Nederlandse Swappers blog. Ik heb meegedaan aan de Hartverwarmende herfstswap, heel erg leuk om te doen.

Ik was alleen door zieken niet in staat alles op tijd af te krijgen dus heb mijn swapmaatje laten weten dat het er aankomt. Dat zou vandaag gebeuren maar ik moest net mijn jongste weer ziek ophalen van school, dus... dan morgen nog maar een keertje proberen. Ik vind het heel erg jammer dat ze er nu zo lang op moeten wachten, zeker gezien het feit dat zij het wel op tijd af had en moet je eens zien hoe ik verwend ben!! Stuk voor stuk zijn het prachtige werkjes en ik ben er onwijs blij mee. Caroline, nogmaals heel erg bedankt!!! De dingen die ik voor haar gemaakt heb, laat ik uiteraard nog niet zien, dat is niet leuk voor haar. Dat komt zodra ik het bij haar af heb kunnen leveren!Liefs,

3 opmerkingen:

Cozz zei

Wat een prachtige hartjes heb je gehad. Je hebt ook dezelfde layout als mij op jouw blog. Toevallig zeg. Groetjes hoor

Alida zei

wat een mooie kaart en wat een leuke hartjes heb je terug gekregen.

Lisette Harzing zei

Wow, leuke swap heb je gekregen. Ze heeft zelfs kruissteekjes gemaakt als extraatje. \Ben benieuwd wat jij gaat sturen.