About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zaterdag 6 juni 2009

It's time for sketch # 2 at Dutch Card Lovers!!

Yay, today it is time to put up the new sketch over at the Dutch Card Lovers blog. This time it was my turn to create a sketch.

Jippie, vandaag is het alweer tijd om de nieuwe sketch op het Dutch Card Lovers blog te plaatsen. Deze keer was ik aan de beurt om een sketch te maken.And this is what I came up with my self. I kept my card close to the sketch because I want to send it to a slightly older man who is dealing with an illness that affects both him and his wife in a huge way. So this is my way to wish them both all the strength ("STERKTE") they need.

En dit is mijn uitwerking. Ik heb me heel erg aan de sketch gehouden omdat ik deze kaart voor een iets oudere man heb gemaakt die te kampen heeft met een ziekte die zowel hem als zijn vrouw behoorlijk treft. Dit is een kleine manier om ze een beetje sterkte te wensen.Thanks for stopping by again, have a great weekend!

Zin om mee te doen? Neem dan gauw een kijkje bij Dutch Card Lovers! Veel plezier en een fijn weekend gewenst.

7 opmerkingen:

* Daniƫlle * zei

Mooie kaart! Blijft mooi dat SR-papier he?

Maryke zei

de sketch en kaart zijn zuper gaaf geworden. even kijken wat ik ervan ga maken.

liefs maryke

Elly zei

Erg mooi kaartje! Ik heb weer even lekker bijgelezen, ook je boekje van je vorige post vind ik super! Wat ben je aldoor lekker bezig, ga zo door!

Anoniem zei

WOW! this is one stunning card.. love everything about it... HUGS...SK :)

Dora zei

Ik had je op de site al gecoplimenteerd met de sketch maar bij deze ook nog een keer, wat leuk om iedereen uit te dagen te stikken! Top! Jouw kaart is ook errug mooi geworden!
leuke kleuren! En succes met de site!

groetjes Dora

natacha zei

mooie sketch
en een hele mooie uitwerking ervan
mooi papier ook
groetjes natacha

dithny zei

Juist knap dat je je zo strikt aan de sketch hebt gehouden, meestal lijkt het in de verste verte niet meer op de sketch.Deze is heel mooi