About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

zaterdag 29 augustus 2009

Dutch card lovers sketch #14 and update on my dad

Today it was time to post sketch #14 on the Dutch Card Lovers site. This time it was my turn to come up with the sketch, which you can see here.
And this is my take on my own sketch. LOL

Het was vandaag alweer tijd om sketch #14 te plaatsen op het Dutch card lovers blog.
Deze keer was het mijn beurt om de sketch te maken, en die kun je hier vinden.
En dit is mijn uitwerking van mijn eigen sketch, haha...


And how about my dad? He was transferred to a kind of nursing home where he gets the help he needs to recover from his stroke. He has a lot of trouble talking, most words come out wrong. In his mind it all makes sence but his mouth can't pronounce the words so...We know he gets the best possible care but he is really homesick and wants to come home as soon as he can. And he works hard to accomplish that goal. It really makes me sad seeing him this way. We hope he can return home soon but we know this will take months and months so....Another sad thing, and a happy thing too, is my sister gave birth to her second child two weeks ago, a little baby boy. And I heard she is going to visit our dad with her newborn today so he can see him too, finally. I hope things will all turn out for the best.

En hoe gaat het met mijn vader? Hij is inmiddels vanuit het zkh overgeplaatst naar de Hoogstraat, een revalidatie centrum in Utrecht, het schijnt één van de beste in het land te zijn dus...hij zal daar wel op zijn plaats zijn. Hij heeft een behoorlijke afasie, wat inhoudt dat de woorden in zijn hoofd goed zitten, maar zijn mond niet mee werkt. Het begin van de zin komt er vaak redelijk uit maar de rest is gebrabbel. Er is toch behoorlijk wat schade aangericht en ik weet dat hij in goede handen is maar hij wil toch wel heel erg graag naar huis! En daar werkt hij ook hard voor gelukkig. Het is alleen wel erg verdrietig om zo'n actieve, gezonde, ondernemende man in zo'n conditie te zien. Iets wat nog schrijnend en aan de andere kant ook wel weer leuk is, is dat mijn zusje twee weken geleden bevallen is van haar tweede kindje, een zoontje. Normaal gesproken had mijn vader hem allang gezien maar dat kon in deze omstandigheden niet. Gelukkig zou mijn zusje vandaag met de kleine naar mijn vader gaan, zodat hij eindelijk kennis kan maken met zijn nieuwe kleinzoon. Het valt allemaal niet mee. Als je hoort dat iemand een beroerte heeft gehad, weet je wel dat dat erg is, maar wat een enorme impact het op zowel de getroffene als de familie/omgeving heeft, heb je echt totaal geen idee van totdat je er zelf mee te maken krijgt. Onderschat het niet, het is vreselijk om te zien en dan heeft mijn vader in verhouding blijkbaar nog mazzel gehad! Maar goed, we hopen dat hij goed en snel vooruit gaat en gauw weer fijn thuis kan komen.

Thanks for stopping by and have a great weekend.

Bedankt voor het langskomen en ik wens je een heel fijn weekend toe.

Hugs,

1 opmerking:

Tamara zei

allemaal heel moeilijk wendy.. ik heb ook gewerkt op de hoogstraat en het is zeker de beste van Nederland.. het is het centrum waar het grootste deel van alle hulpmiddelen bedacht en ook als eerst gebruikt word en hebben alle middelen om mensen te helpen...
sterkte.. xx Tamara