About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

donderdag 13 augustus 2009

My dad suffered from a stroke

Last week my dad suffered from a stroke...He is recovering but very slowly. We are all very sad and my mind isn't with scrapping at all. I think it will take a while for me to post anything overhere so.....

Wij zijn vandaag thuisgekomen van "vakantie". Helaas niet zoals gepland. Wij waren vorige week zondag vanuit Frankrijk doorgereisd naar Spanje waar we nog tot en met vandaag zouden zijn en zouden eigenlijk morgenavond thuiskomen. Helaas waren we net 4 dagen in Spanje toen ik een telefoontje van 1 van mijn broers kreeg: mijn vader was opgenomen in het zkh in Deventer. Zij waren een paar dagen te gast bij vrienden van hen die een stacaravan in Hoenderloo hebben. Tijdens het zwemmen in het zwembad in Deventer werd mijn vader plotseling niet goed en werd met spoed afgevoerd naar het zkh in Deventer. Daar bleek hij een bloedprop in de linker hersenhelft te hebben. Zijn rechterkant is verlamd geweest en het begrip en spraakvermogen is aangetast. Gelukkig waren ze er snel bij. Halverwege deze week leek er bij het Duplex-onderzoek (echo van de hals slagaders) een scheurtje in een bloedbaan van 1 van de linker hals slagaders te zitten. Er zou de dag erna een verfijnder onderzoek volgen waarna we 's avonds om 16.30 uur pas een gesprek zouden krijgen. Ondanks de angst bleek er gelukkig niets aan de hand te zijn daar en kon mijn vader vandaag overgebracht worden naar het zkh in Nieuwegein. Hopelijk is er plek in de Pieter Hoogstraat in Utrecht waar hij intern opgenomen wordt om te revalideren. Hij herstelt lichamelijk erg goed en hij begrijpt ook veel van wat we zeggen maar is ontzettend verdrietig (hoewel hij zich erg groot houdt) om het feit dat hij zich niet goed kan uiten. Daar zal hij dan ook logopedie voor krijgen en verder nog ergotherapie, fysiotherapie en cesartherapie...we zijn er dus nog lang niet. Ik heb ook totaal nog geen interesse in scrappen, sorry....Voorlopig zal hier dan ook niet veel te zien zijn. Hopelijk herstelt mijn vader goed....Misschien tot gauw....


9 opmerkingen:

Floortje zei

Jeetje Wendy, dat is schrikken! Dan valt al het andere, waaronder scrappen, inderdaad naar de achtergrond. Neem je tijd om zoveel mogelijk met je vader door te brengen, dat helpt hem er misschien ook beter doorheen!
Heel veel sterkte ermee gewenst hoor, X Floortje

Janny zei

och Wendy wat erg .....sterkte met je vader hoor!!

* Daniëlle * zei

Wat een schrik... veel sterkte en een voorspoedig herstel voor je vader gewenst!

Ingen zei

Ik wens je via deze weg nogmaals heel veel sterkte toe!

Je@net zei

Beterschap met je vader Wendy en veel sterkte!

Heidie zei

heel veel sterkte.
Liefs Heidie

HARTENKERSJE zei

Vervelend zo in je vakantie. Veel sterkte toegewenst en dat je vader goed mag herstellen.

Kirs xx

Elly zei

Oooohhh... dat is even schrikken zeg! Niet alleen voor je vader en moeder maar natuurlijk ook voor jullie. Hopelijk lukt het goed met revalideren en knapt hij snel weer op! Zo wordt je wel even stevig met je neus op de feiten gedrukt, dat je héél blij mag zijn dat je je ouders nog in je midden hebt!
Wens je vader maar héél veel beterschap!
Dikke kus van mij!

Ingrid zei

Lieve Wendy, ik ben gisteren teruggekomen van vakantie en lees dit slechte nieuws dus nu pas. Ik kan me voorstellen dat jullie enorm geschrokken zijn. Veel sterkte voor jullie, je vader en natuurlijk ook je moeder.

xoxo