About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 20 december 2010

Big & Betsy en een verrassing!!Deze layout heb ik een paar maanden geleden al gemaakt met Jillibean soup papier (Chicken noodle) dat ik bij Scrapdelight had gekocht. Was er meteen mee begonnen toen ik ermee thuiskwam, zo leuk vond ik het papier haha... De foto's zijn gemaakt in Plopsaland in Belgiƫ een paar jaar geleden. Ik vond het papier er wel erg goed bij passen.

En ik had het over een verrassing. Nog 28 berichtjes en ik zit op de 20.000 berichtjes die door jullie geplaatst zijn. Dat vraagt om een cadeautje toch? Het zouden er eigenlijk veel meer moeten zijn maar maanden geleden was er een storing en was de teller op mijn blog van slag af, er stonden toen ineens behoorlijk veel minder berichtjes op maar goed....dit is ook wel leuk. Ik moet nog even nadenken hoe of wat maar ga zeker wat leuks bedenken om dit te vieren! Houd mijn blog dus in de gaten. Voor nu, bedankt voor het langskomen en een fijne vakantie.

PS op de layout heb ik de tekst met een Perlen pen gemaakt (de kleur goud), afkomstig van Love Scrapping.

Liefs,

5 opmerkingen:

Maaike zei

een lief lootje
papier past perfect!

Anoniem zei

Wat een leuke LO heb je gemaakt! Het papier pas ook erg goed bij je foto's en het 'thema'

liefs,
Samantha

Lida zei

Wat heb je een
mooi lootje gemaakt
alles kom mooi bij elkaar

groetjes Lida

Brenda zei

Wat een leuke LO!!! Erg leuk zo bijelkaar!!

bmartes zei

Ik vind het een superleuke l.o.! Dat Jillebean Soup papier matcht er perfect bij. Het is ook heerlijk papier... Groetjes,
Arja