About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

woensdag 22 december 2010

Winterfoto's...

Met al die sneeuw zou het zonde zijn om er dan geen foto's van te maken. Hier een paar van de foto's die ik tot nu toe heb kunnen maken.

De tafel in onze tuin, geweldig om te zien hoeveel sneeuw er is gevallen:Uitzicht vanaf een bruggetje hier in IJsselstein:De molen hier in IJsselstein:Een doorkijkje in het parkje waar we doorheen lopen om naar het centrum te gaan:En natuurlijk kan een sneeuwballengevecht daar dan niet uitblijven haha...Ondanks dat ik gek ben op sneeuw en de serene sfeer die het met zich mee brengt, heerlijk vind, rijd ik er niet graag in. Gelukkig hebben de jongens 2 weken vrij en hoef ik niet persé met de auto weg dus...genieten we er nog maar even van.

Liefs,

4 opmerkingen:

Natasja Vink zei

Wat een prachtige foto´s, zelf vergeet ik het elke keer

Ingrid Danvers zei

Mooie foto's van 'ons' stadje.

xoxo

Ria zei

Prachtige foto's van jullie witte "stadje" !!

groetjes Ria S.

Ingen zei

Wat een schitterende foto's heb je gemaakt. Daar kun je weer leuk mee scrappen. Ik wens je een heel fijn uiteinde toe en een goed, gezond en gelukkig 2011!