About Me

Mijn foto
Mijn naam is Wendy Schoonhoven, ik ben getrouwd en samen hebben wij 2 zoons. Ik zal hier regelmatig mijn zelfgemaakte creaties laten zien. Bedankt dat je even kwam kijken, xxx Wendy.

maandag 13 juni 2011

High tea met cropAfgelopen zaterdag had mijn moeder mij uitgenodigd voor een cropdag met aansluitend een High tea in Doorn bij Paper and Pictures. Leuk he? Ik zag er al een tijdje naar uit en nu was het dan eindelijk zover. Natuurlijk heb ik gescrapt. Een van de layouts is van de week te zien op mijn blog. Dus ga ik gauw verder met een paar foto's van de High tea.

Aan zoetigheid geen gebrek.Leuk gezicht, zo'n stapel met kleurig versierde cupcakejes.En ik wilde er natuurlijk eentje met een rose bloemetje haha...Yummie scones, gebakken door Truike herself.

Overheerlijke chocoladetaart.Prachtig gezicht zo'n mooi gedekte tafel.Er waren ook nog mini quiches en overheerlijke sandwiches met zalm en mierikswortel...En natuurlijk thee en een glaasje bubbels. Ik kan wel zeggen dat ik geen pap meer kon zeggen daarna haha...

Het grappige was dat aan het begin van de ochtend ik iemand zag zitten waarvan ik dacht dat het Elly was. Ze keek me af en toe even aan maar reageerde verder niet dus dacht ik dat ik me vergist had. Tot we bijna tegelijkertijd zeiden: " Jij bent toch...?" Haha, was het dus toch Elly! Ze kwam gezellig bij ons aan tafel zitten croppen en ik vond het erg leuk haar weer even te hebben gezien/gesproken. Het was al met al reuzeleuk en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze foto's heb ik van Elly's blog gekopieerd....(ik hoop niet dat je dat erg vindt!!!).


En deze foto heb ik van de site van Paper and Pictures "geleend", gemaakt door Lea.
Volgende keer toch maar zelf even foto's maken met mijn eigen camera...bloos bloos!Al met al heb ik een ontzettend leuke, gezellige en zowaar productieve dag gehad. Ik houd de site maar even in de gaten. Als het goed is gaat het in het najaar op herhaling. Denk dat ik er dan ook wel weer ben met mijn moeder en als ze wil, met mijn zus erbij.

Liefs,3 opmerkingen:

Elly-My Everyday Things zei

Hi Wen! Wat was het een gezellig dagje hè! Elke keer als ik die foto's zie van al dat lekkers loopt het water me weer in de mond, hahaha!!! Maar elke dag zo'n high tea en ik kan straks niet meer lopen alleen maar rollen, hahaha!
Tuurlijk is het goed dat je een paar foto's hebt geleend!
Nou, ik ben benieuwd hoor, naar je lo's, het zag er in ieder geval veelbelovend uit!
Lieve groetjes Elly

hilde janbroers zei

dat ziet er gezellig uit!! en lekker!!!

Lea zei

Wendy,
Leuk verslag van een gezellig dag! En ja mag al mijn foto's lenen hoor!
Misschien tot in het najaar weer, groetjes Lea